musikquiz.nu

För dig som spelar in egen musik hemma – vad behöver du?

Sammanfattningsvis för att kunna spela in ett roligt musikquiz eller en rolig jingel hemma. Då behöver du inledningsvis veta vad du skall ha för typ av tema till din låt eller quiz. Du kan alltså börja med att strukturera upp några punkter med olika teman.

Är det rock, hiphop, dancehall eller kanske elektronisk musik som passar just dig och ditt umgänge? Det absolut lättaste sättet att veta vad som kommer att gå hem och vara tillräckligt klurigt är att testa med dina vänner. Fortsättningsvis är det alltid fördelaktigt att ha med några vänner på resan.

Vart hittar du inspiration?

För att kunna skapa ett bra quiz behöver du en riktigt bra studio för att kunna mixa ihop allt. Dessutom så bör du ha en stor blandning av genrer eller helt nischad för att vara så slagkraftig som möjligt. Andra sätt att hitta inspiration på är att lyssna runt på olika listor som finns på olika streamingtjänster. Slutligen så kan du alltid hitta ett quiz som du gör om och till ditt eget. Genom att kopiera fragment av olika listor prickar du rätt för vad som passar just dig. För att hitta dessa olika produkter via liveshopping kan du klicka här.

Sorry, the comment form is closed at this time.