musikquiz.nu

Musikquiz med jultema – få den rätta stämningen

Det är dags för julen och alla de festligheter som hör till. Det är till exempel julfesten på jobbet, glöggmingel, julbord med vännerna med mera. Allt detta innan julen ens är här.

Om du funderar på att ha exempelvis ett glöggmingel eller någon slags fest för vännerna hemma i december så varför inte ett musikquiz med jultema. Det finns mycket roliga fakta du kan använda dig av för att sätta ihop ett quiz om julen.

Förbered hemma

Du har antagligen redan börjat tänka på julpyntet vid det här laget men det kan vara bra att gå igenom ordentligt vad du har kvar från förra året. Skriv ner om det är något som fattas så att du kan handla hem det innan festen.

Se också över om det är något du behöver förnya eller fixa i inredningen. Kanske du behöver lite stämningsfulla lampor eller extra julljus. Beställ något online om så är fallet. Du kan till och med beställa allt från möbler till allt för renovering från samma ställe.

God mat och dryck

Det är självklart att du också bör bjuda på något gott att äta och dricka. Bra musik, goda vänner och ett klurigt quiz. Kan det bli bättre?

Sorry, the comment form is closed at this time.